Review Top Exchange KuCoin

Meld u nu aan op < KuCoin > en geniet van 20% korting op handelskosten!

KuCoin-Aantrekkelijk-Favoriete-Platform
Welcome | source: kucoin.com

Wat maakt KuCoin aantrekkelijk?

Kucoin is één van mijn favoriete crypto platforms. Het heeft bijna alle benodigde functies: van fiat tot alle aantrekkelijke crypto’s en goede uitleenmogelijkheden.

Volgens Forbes Advisor is KuCoin bekroond (4.1/5.0) als een van de beste Crypto Exchanges.

Hoe kun je KuCoin token (KCS) staken?

Het staken op KuCoin token is een geweldige manier voor gebruikers om een passief inkomen te verdienen. Degenen die meer dan 6 KCS tokens hebben, hebben de mogelijkheid om een dagelijkse bonus te verdienen. Een ander groot voordeel van het houden van KCS is om deel te nemen aan de aankoop van nieuwe tokens op KuCoin Spotlight. Om deel te kunnen nemen moet je minimaal 100 KCS bezitten. Als er een KuCoin Spotlight is, moet je inschrijven om de nieuwe token te mogen kopen.

Het aantal tokens dat je mag kopen is gebaseerd op het proportionele distributiemodel. Het wordt als volgt beschreven: “Deelnemers moeten een gemiddelde dagelijkse KCS-holding hebben van ten minste 100 KCS, waarbij hun definitieve toewijzing van het nieuwe token wordt bepaald door het deel van hun gemiddelde dagelijkse KCS-holding ten opzichte van de totale gemiddelde dagelijkse KCS-holding door alle deelnemende gebruikers.” Normaal gesproken zou je meer dan 10 keer kunnen verdienen direct na het noteren van de veelbelovende nieuwe token.

SEPA Bank transfer Kucoinn
SEPA Bank transfer | source: kucoin.com

Hoe kun je crypto's kopen met Euro's?

KuCoin ondersteunt het fiat platform van Apple Pay, credit cards, P2P, een derde partij en sinds kort ook SEPA. Via SEPA is het kostenloos overmaken. KuCoin heeft een bankrekening geopend in Lithuania. Via de “Reference Note” wordt jouw KuCoin account hieraan gekoppeld. Bij het overmaken, altijd jouw “Reference Note” gebruiken! Als de Euro’s overgemaakt zijn dan kun je USDT aankopen.

Ga naar Assets > Deposit > Fiat > EUR > SEPA (bankgegevens om Euro’s over te maken).
Ga naar Buy Crypto > Fast Buy > EUR/USDT (om Euro’s om te wisselen naar USDT).

Lage opnamekosten op KuCoin?

De opnamekosten van KuCoin zijn erg laag. Normaal gesproken, als ik USDT verstuur, zou ik de TRX20 chain selecteren die me slechts 1 USDT kost als opname. Natuurlijk moet het stortingsadres (de ontvanger) ook de TRX20 chain ondersteunen. Dit is erg belangrijk! Normaal gesproken kost USDT via ERC20 chain ongeveer 35 USDT! Andere munten hebben normale opnamekosten (geen extra kosten bovenop). De opnamekosten zijn één van de laagste in de crypto-industrie.

Hoeveel hoog zijn de handelskosten op KuCoin?

De handelskosten op KuCoin beginnen bij 0,1%. U krijgt hierop 20% korting als u <mijn link> gebruikt. Anderen bieden dit misschien niet aan of houden het zelf.

KuCoin Price chart

Is KCS token een goede investering?

Dit is echt een persoonlijke vraag die ik niet kan beantwoorden. Ik heb de KCS grafiek toegevoegd, zodat je zelf kunt kijken of het een goede investering is.

Goed nieuws is dat KuCoin KCS tokens blijft terugkopen totdat er 100 miljoen KCS over blijft.

Is KuCoin veilig?

Het KuCoin platform werd in september 2020 gehackt. Verzekeringsmaatschappijen hebben de fondsen gedekt dat tijdens de hack werden gestolen, waardoor de klanten niet werden beïnvloed door het incident. Kucoin Exchange heeft hiervan geleerd en heeft een Safeguard programma opgezet om ervoor te zorgen dat het veilig blijft.

KuCoin_ USDT Lending
Example confirmation screen lending USDT | source: kucoin.com

Heeft KuCoin klantenservice?

Ja, 24/7. Ik heb geen persoonlijke ervaring, dus ik heb wat reviews gelezen. Verschillende soorten problemen kwamen aan bod, zoals een stortingsprobleem (je moet altijd je adres en de juiste chain controleren!), een ander heeft een probleem met de registratie (moeilijke naam?). Over het algemeen heeft KuCoin veel functies. Velen van hen hebben een hoog of zeer hoog risico. Ik gebruik ze niet. Bewaar uw login & wachtwoord & 2FA ​​altijd veilig! Als je een munt of token stort en je bent niet zeker van, test het dan altijd uit met een kleine storting.

Is het veilig om Crypto Lending op KuCoin te gebruiken?

Ik ben het sinds april 2020 gaan gebruiken en tot nu toe werkt het geweldig op USDT. Hoog passief inkomen (>30% rente) tijdens een stijgende markt en normaal, ongeveer 10% rente tijdens zijwaartse BTC beweging. Na elke terugbetaling wordt 10% van de winst in mindering gebracht voor KuCoin en 5% voor de verzekering. Als u bijvoorbeeld 100 USDT winst heeft gemaakt, gaat 85 USDT naar u. Later zal ik een blog over dit onderwerp bespreken.

Disclaimer: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op deze site. De informatie op deze site is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt. Ik kan en mag geen persoonlijk financieel advies geven en geen enkele uitlating op deze site is als persoonlijk financieel advies bedoeld.